Παράξενα

Το σχήμα του ποδιού αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητα και την καταγωγή σας

Λένε πως τα μάτια είναι το παράθυρο της ψυχής. Φαίνεται πως και τα πόδια μπορούν να είναι παράθυρα και όχι μόνο για την προσωπικότητά μας, αλλά και για την καταγωγή μας.

Το DNA μπορεί να μας βοηθήσει να καταλάβουμε πολλά για την ιστορία μας αλλά το σχήμα των ποδιών μας μπορεί να πει πολλά για το παρελθόν μας.

1.

Εάν έχετε τέτοια δάχτυλα, τότε έχετε καταγωγή από την Αίγυπτο ή την Αραβία. Αυτό το πόδι είναι ιδανικό για να περπατάτε μεγάλες αποστάσεις. Είστε γενικά φιλικοί και προσιτοί, και οι άνθρωποι το βρίσκουν εύκολο να είναι μαζί σας.

2.

Έχετε Γερμανικό αίμα μέσα σας και γεωργικό υπόβαθρο. Είστε πολύ υπομονετικοί όταν πρόκειται για τα πράγματα που σας αρέσουν. Παίρνετε τον χρόνο σας όταν παίρνετε αποφάσεις γιατί θέλετε να πάρετε την καλύτερη.

3.

Υπάρχει καλή πιθανότητα να έχετε Ελληνικό αίμα στις φλέβες σας. Σας αρέσουν τα αθλήματα και το να είστε δημιουργικοί. Έχετε ηγετικές ικανότητες. Αγαπάτε την ζωή και η δίψα σας για ζωή δείχνει την ενέργεια που έχετε.

4.

Αυτό το σχήμα ποδιού δείχνει πως έχετε Ρωμαϊκή καταγωγή. Οι πρόγονοί σας πιθανώς να ήταν αγρότες. Είστε ισορροπημένα άτομα και ξέρετε τον προορισμό σας. Σας αρέσει να ανακαλύπτετε νέες ιδέες και να εξερευνάτε τον κόσμο.

5.

Όσοι έχουν αυτόν τον τύπο ποδιού είναι γνωστό πως βλέπουν με πιο αθώα μάτια τον κόσμο. Κοιτάτε πάντα την φωτεινή πλευρά των πραγμάτων και είστε πολύ καλή παρέα.

Εάν μπορείτε να κουνήσετε το μικρό δάχτυλο ανεξάρτητα, αυτό σημαίνει πως είστε πολύ αυθόρμητοι από την φύση σας. Δεν αργείτε να πάρετε αποφάσεις αλλά τείνετε να χάνετε την προσοχή σας από όσα είναι γύρω σας.

6.

Αυτό το πόδι δείχνει πως έχετε καταγωγή από την Βρετανία. Πιθανώς να δυσκολεύεστε να περπατάτε με κάποιους τύπους παπουτσιών. Έχετε έναν αέρα μυστηρίου γύρω σας και οι άνθρωποι δυσκολεύονται να σας καταλάβουν. Επίσης, λατρεύετε την περιπέτεια και τις νέες εμπειρίες.

7.

Αυτό το σχήμα ποδιού δείχνει πως εκτιμάτε πολύ την οικογένεια. Έχετε ικανότητες που σας κάνουν πολύ καλούς φροντιστές. Η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή σας. Όταν διαφωνείτε με κάποιο κοντινό άτομο, το κάνετε πολύ έντονα.

Είστε όμως ευγενικές ψυχές που θέλουν το καλύτερο για όλους, καθώς και καλοί ακροατές που δίνουν καλές συμβουλές.

8.

Είστε χαμένοι στις σκέψεις και τις φιλοσοφικές σας ιδέες. Η συγκέντρωση και το κίνητρο είναι που σας κάνουν τελειομανείς. Είστε πολύ πετυχημένοι στην καριέρα σας γιατί ξέρετε πού πηγαίνετε και είστε πολυμήχανοι.

Εάν αυτό το δάχτυλο είναι κοντό αλλά πετάγεται, είστε πιθανώς πιο χαλαροί και απολαμβάνετε την κάθε στιγμή. Μπορεί να σας κατηγορούν ως τεμπέληδες αλλά η αλήθεια είναι πως δεν σας αρέσει να βιάζεστε γιατί δεν είναι το στυλ σας.

Πηγή